Gra na gitarze
W latach 1996-1999 chodziłem na zajęcia - nauka gry na gitarze klasycznej - prowadzonej przez nauczyciela ze Szkoły Muzycznej w Kole - p. Andrzeja Trębackiego. Zajęcia były Super.
Od tego czasu gra na gitarze jest dla mnie wielką przyjemnością i bardzo często gram na swojej gitarze - Admira Ronda Spanish Guitar
"Psia Kolonia"
Zajmuje się domową hodowlą psów rasy Yorkshire Terrier, a w niedalekiej przyszłości także psów rasy Owczarek Niemiecki.
Karolina & Jacek Duszyńscy
tel: Jacek - 697-232-999
Bierzwienna Długa Kolonia 122
62-650 Kłodawa
pow. kolski
woj. wielkopolskie
GG: 1470190
e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Witaj!
Jesteś na mojej prywatnej stronce.
Oferuje serwis sprzętu komputerowego PC (komputery stacjonarne, laptopy), doradzę przy zakupie nowego sprzętu jak i używanego, preinstalacja systemu operacyjnego Windows, Linux, wgrywanie sterowników, oprogramowania. Tablety, Telefony / Smartfony
Nawigacja - aktualizacja map.
Podłączanie TV, ustawianie Smart TV, anteny satelitarnej.
itp.
Duszyński Jacek
697-232-999
Bierzwienna Długa Kolonia 122
62-650 Kłodawa
GG: 1470190
Kajakarstwo
Kajakarstwo
W czasie wakacji (ewentualnie ciepłych, bezwietrznych dni) moim hobby jest pływanie kajakiem.
Istnieje możliwość na wspólną wyprawę. Posiadam swój kajak (pierwszy na zdj.), udzielę instruktarzu, pełne bezpieczeństwo, posiadam także własny transport na kajak. Zapraszam.
Mój kajak zakupiłem w keja.augustow
Linki:
Strona wszystkich kajakarzy: kajak.org.pl